Massage for firmaer og erhverv i Aalborg

Erhvervsmassage

Firmamassage - en god investering

At investere i medarbejdernes velvære og helbred mindsker fravær, øger effektiviteten og giver et bedre arbejdsmiljø

Fit for fight
Fysiurgisk massage er et ideelt tilbud til virksomheder, der ønsker at skabe en bedre hverdag for deres ansatte. Undersøgelser viser, at tilbud om massage mindsker sygefraværet og øger velværet hos medarbejderne.

Massageordninger på virksomheder er derfor blevet meget populært - både for de ansatte og for arbejdsgiveren, da der lægges stadig mere vægt på at have det fysisk såvel som psykisk godt på arbejdspladsen.

Jeg kommer ud i virksomheden – og har alt med, der skal bruges til at give massagen. I skal blot stille et lokale til rådighed – og sørge for booking af dem, der ønsker massagen.

Museskader
Jeg har bl.a. speciale i museskader og har afhjulpet disse arbejdsrelaterede skader i mange firmaer. Der skal ganske få behandlinger til, før den ramte føler en forbedring i hverdagen.

Eksempler på firmaer, hvor jeg har haft specielt fokus på museskader er Telenor, Maxon, RTX Telecom, Tee Jays og CM Food.

Enklere og billigere end I måske tror
Kontakt mig på 22 44 20 22, hvis I ønsker en uforpligtende snak om, hvad I har brug for hos jer.

Selv et lille budget kan have stor virkning. I vælger selv, hvordan aftalen skal sættes sammen ud fra de erfaringer, I får med massageordningen.

I maj 2001 blev det slået fast, at sundhedsydelser er skattefri for både virksomheder og medarbejdere.

Læs mere omkring skattereglerne og fradrag på en massageordning på SKATs hjemmeside http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oID=1707704

Fleksibilitet, stabilitet og effektivitet er nøgleordene for den oplevelse, jeg gerne vil stå for.

Sportsmassage

- øger præstationerne, forebygger skader

Er skaden sket, kan jeg hjælpe dig med at lindre smerterne og fremskynde din heling.

Med forebyggende massage kan du helt undgå visse skader, da forebyggelsen består i, at musklerne stabiliseres, så du kan tage overanstrengelser i opløbet. På den måde kan du undgå, at skaden sætter sig og udvikler sig til større og mere komplicerede gener.

Uanset om du er sportsudøver og selv vil investere i massagen, eller I er en sportsklub, der ønsker mig tilknyttet som fast massør, kontakter du mig bare for en snak om, hvad du eller I har behov for.

Book en tid ved at ringe til 22 44 20 22. Svarer jeg ikke, er det måske, fordi jeg er i gang med en behandling. Læg blot en besked med dit navn og telefonnummer, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.

KLINIKKEN - Fysiurgisk massage  |  Østerbro 71  |  9000 Aalborg  |  Telefon: 98 11 46 40  |  Mobil: 22 44 20 22  |  E-mail: osterbro71@gmail.com


© 2024 Klinikken

www.massage-aalborg.dk